Undervognsbehandling med garanti og kontrolordning
- fordele for dig

PAVA giver dig og din bil Danmarks bedste og længste garanti på undervognsbehandling. Vi kalder det Levetidsgaranti, fordi garantien gælder og holder i hele bilens levetid. Biler rustbeskyttet på et PAVA Center behandles og kontrolleres i henhold til vores strenge kvalitetssystem.

PAVA GARANTI

Hos PAVA leverer vi rustbeskyttelse af høj kvalitet. Derfor giver vi dig garanti mod rustgennemtæring.

Læs mere om vores Garanti

Levetidsgaranti

En Levetidsgaranti fra PAVA er Danmarks bedste og længste garanti mod rustgennemtæring. Garantien dækker hele din bils levetid og gælder alle personbiler og gulpladebiler, der benyttes til privat transport.

PAVA tilbyder tre Levetidsgarantier: Original+, Original og Special. Oprettelse af Levetidsgaranti er gratis ved første PAVA rustbehandling og koster herefter kr. 100,- inkl. moms i stempelafgifter ved de efterfølgende behandlinger. De nye levetidsgaranti regler er kun gældende for biler behandlet efter 1. juni 2016.

Læs videre

Varevognsgaranti

PAVA opretter en 12 års rustgaranti på varevogne og gulplade-biler op til 3500 kg. Varevognsgarantien kan kun oprettes og opretholdes, hvis flg. betingelser er overholdt:

Første PAVA rustbehandling skal ske inden 12 måneder fra 1. registreringsdato. Efterfølgende behandlinger skal ske indenfor 24 måneder fra sidste behandlingsdato. Oprettelse af Varevognsgaranti er gratis ved første PAVA rustbehandling og koster herefter kr. 100,- inkl. moms i stempelafgifter ved de efterfølgende behandlinger.

Læs videre

Kvalitetskontrol

Kvalitetssikring er vigtigt for os, derfor har vi flere former for kontrolordninger for at sikre, at vi leverer samme høje kvalitet i alle vores behandlinger.

 

 

Egenkontrol

PAVA har udviklet et online værktøj, hvori centrene skal registrere deres egenkontrol. Egenkontrollen sikrer at de behandlinger, der bliver udført, overholder PAVAs retningslinjer for rustbeskyttelse.

Kvalitetskontrol

PAVA udtrækker tilfældige biler til stikprøver. Dette sker i samarbejde med vores uvildige samarbejdspartner Dansk Karrosseri Teknik. 

PAVA i forbindelse med bilens fabriksgaranti

Sker der en gennemtæring af din bil, vil du som bilejer normalt være dækket af bilens fabriksgaranti i hele garantiperioden – også efter en PAVA rustbeskyttelse. I de tilfælde hvor en bilimportør afviser en ellers berettiget reklamation om rustgennemtæring med begrundelse i en udført PAVA rustbeskyttelse, dækker PAVA denne skade i henhold til fabrikkens garantibestemmelser indenfor garantiperioden. PAVA Garanti i forbindelse med bilens egen fabriksgaranti, er gratis for dig som bilejer, gælder uanset tidspunkt for de forskellige rustbehandlinger og antallet af rustbehandlinger – og er således uafhængig af øvrige PAVA-garantiordninger.
Sker der en gennemtæring af din bil, vil du som bilejer normalt være dækket af bilens fabriksgaranti i hele garantiperioden – også efter en PAVA rustbeskyttelse. I de tilfælde hvor en bilimportør afviser en ellers berettiget reklamation om rustgennemtæring med begrundelse i en udført PAVA rustbeskyttelse, dækker PAVA denne skade i henhold til fabrikkens garantibestemmelser indenfor garantiperioden.

Læs mere om PAVA garanti

Undtagelser og Disclaimer

Når vi opretter nye garantiordninger som Levetidsgaranti og Varevognsgaranti må bilen ikke have begyndende rustdannelser. Dog kan garantien oprettes med undtagelse af de berørte karosseridele.


Et PAVA Center kan også afvise eller indskrænke garantien på biler, der efter vores mening er i en dårlig stand. Samtidig kan et PAVA Center anvise en behovstilpasset behandlingsform, hvis det skønnes nødvendigt. Ligeledes kan der stilles krav om montering af inderskærme, hvis de ikke findes i forvejen.